The effect of mono- and disaccharides influence on structural-mechanical properties of gels

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The effect of glucose, fructose, sucrose and lactulose on structural and mechanical properties and thixotropic gel pectin in apple puree. A comparative analysis of participation mono- and disaccharides in the formation of pectin gel. Determined loss prebiotic lactulose storage gels. Calculated rational relationship apple sauce and sugar to form functional confectionery recipes appointment.

Опис

Ключові слова

pectin gels, glucose, fructose, thixotropy, functional products, пектинові гелі, глюкоза, фруктоза, тиксотропія, функціональні продукти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пектиновые гели, тиксотропия, функциональные продукты

Бібліографічний опис

Dorohovich, A. The effect of mono- and disaccharides influence on structural-mechanical properties of gels / A. Dorohovich, V. Dorohovich, Ju. Kambulova // Eastem-European Journal of Enterprise Technologies. – 2016. – №11(83). – Р. 16-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced