Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Введення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки
фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів.
The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.
Опис
Ключові слова
молочні суміші, milk formulas, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Г. Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали 5-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 140–141.