Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Введення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки
фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів.
The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.
Опис
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Г. Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали 5-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 140–141.