Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Введення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів. The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.

Опис

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали 5-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 140–141.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в