Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів.
Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, hydrocolloids, структура, технологічні задачі, харчові добавки, structure, technological problems, supplements, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Мельник, О. П. Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування / О. П. Мельник, О. В. Точкова, В. В. Манк // Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку : матер. ІІІ міжвуз.наук.-практ. конф., 18 квітня 2008 р. м. Ірпінь - Ірпінь : 2008. - С. 154-156.