Склад морозива (Патент на винахід № 110517)
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить сорбіт.
The composition of the ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water, wherein further comprising sorbitol.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 110517 UA, МПК А23G 09/32 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Михайлюк І. Ю., Хільок Є. Е., Стахурський О. В. – u 2013 12333 ; заявл. 21.10.2013 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1, 2016 р.