Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінарії
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено можливість внесення до рецептури гомогенізованої пасти з Щавнату, проведено досліди на «РЕОТЕСТ - 2», розраховано амінокислотний СКОР продукту.
Presents the possibility of introducing in the formulation of homogenized paste with Savnet, conducted experiments on "REOTEST - 2", designed amino acid SKOR product.
Опис
Ключові слова
щавнат, savnet, рослинний білок, vegetable protein, реологічні криві в’язкості, rheological curves of viscosity, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Собін, О. В. Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінарії / О. В. Собін, Т. В. Лаленко, І. Л. Корецька, Д. Б. Рахметов // Науковий тиждень у Крутах – 2017 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції у рамках ІІ наукового форуму, 16 березня 2017. - Том 1 – С. 270-277.