Високобілковий хлібний виріб (патент на корисну модель № 115243)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної біологічної цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок).
The utility model can be used for the production of bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls), enriched solacom soy protein. The technical result consists in obtaining of bread increased biological value and expand the range of high-protein bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls).
Опис
Ключові слова
хліб, білок, ізолят, соя, амінокислоти, bread, protein, isolate, soy, amino acids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 115243 UA МПК A21D 2/26 (2006.01), A21D 13/00 Високобілковий хлібний виріб / Дробот В.І., Махинько В. М., Скотар О. С., Землинська М. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201610568; заявл. 19.10.2016; опубл. 10.04.2017, Бюл. №7, 2017 р.