Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено склад і зроблено аналіз якості сировини, наповнювачів та глазурованого сирка.
The composition and the analysis of quality raw materials and excipients Candied Curds.
Опис
Ключові слова
глазурований сирок, білкова глазурь, вітаміни, glazed cheese, protein frosting, vitamins, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Ткаченко, В. В. Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі / В. В. Ткаченко, Н. В Попова, Г. Д. Гуменюк // 8 Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 3-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Частина 1 - К. : НУХТ, 2017. - С. 62.