Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено склад і зроблено аналіз якості сировини, наповнювачів та глазурованого сирка. The composition and the analysis of quality raw materials and excipients Candied Curds.

Опис

Ключові слова

глазурований сирок, білкова глазурь, вітаміни, glazed cheese, protein frosting, vitamins, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Ткаченко, В. В. Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі / В. В. Ткаченко, Н. В Попова, Г. Д. Гуменюк // 8 Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 3-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Частина 1 - К. : НУХТ, 2017. - С. 62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced