Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний заклад, гостинично-ресторанное заведение, hotel-restaurant establishment, якість, качество, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції / О. В. Кузьмін, З. В. Зваричук, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція,12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 67-69.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced