Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанний заклад, гостинично-ресторанное заведение, hotel-restaurant establishment, якість, качество, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції / О. В. Кузьмін, З. В. Зваричук, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція,12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 67-69.