Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110712)
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне.
The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
Опис
Ключові слова
сироп, syrup, кондитерській виріб, pastry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 110712, МПК (2016.01) A21D 13/08, A23L 5/00, A23L 29/30. Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О.В., Обеснюк О.О., Кушлак А.С., Шендрік Т.Г., Грушевська І.О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201602575; заяв. 16.03.2016; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.