Дослідження ефективності роботи млинзаводу зі скороченим технологічним процесом
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В матеріалах конференції наведено результати дослідження білості борошна при різних режимах подрібнення зерна пшениці. In materials of conference results of research whiteness flours are resulted at different modes of crushing of grain of wheat.
Опис
Ключові слова
млинзавод, борошно, загальний вихід, білість, mill plants, a flour, the general output, whiteness, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Єремеєва, О. А. Дослідження ефективності роботи млинзаводу зі скороченим технологічним процесом / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко // Актуальні проблеми садівництва в сучасній аграрній науці : матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених, 10 травня 2016 р. – С. 145-146.