Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%.
The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.
Опис
Ключові слова
антиокислювальні властивості, лікарські рослини, antioxidant properties, medicinal plants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Оносова, І. А. Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки / І. А. Оносова, О. В. Кузьмін, О. М. Ловягін // Товарознавство та інновації. – 2011. – № 3. – С. 267-272.