Molecular Gastronomy

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

organic food, crops, fertilizer, GMO, органічна їжа, врожаї, добриво, ГМО, органическая еда, урожаи, удобрение, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Generalova, K. Molecular Gastronomy / K. Generalova, K. Chala // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problemsolution : 83 Internationalscientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017. Book of abstract. - Kyiv : NUFT. - Part 4. – P. 170.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced