Development of natural spices compositions for fermented milk products

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Different types of spices complement each other, creating a unique flavor that distinguishes one product from another. Have been determined ratios of the components in spice compositions and have been developed spice compositions for fermented dairy products.

Опис

Ключові слова

spices, spicy and aromatic raw materials, composition, dairy products, fragrance, прянощі, пряно-ароматична сировина, композиції, кисломолочні продукти, аромат, пряности, пряно-ароматическое сырье, композиции, кисломолочные продукты, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Yushchenko, N. Development of natural spices compositions for fermented milk products / N. Yushchenko, I. Mikoliv, U. Kuzmik // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 147.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced