The information-analytical system of the quality control in the bakery industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

On the basis of the developed methodology according to the principles of a dynamic computer qualimetry the information-analytical system of quality control of raw materials, prefabrications and finished goods in bakery industry is created. Such system belongs to intellectual expert systems of real time for control of multi-parameter objects and processes. На основі розробленої методології відповідно до принципів динамічного комп'ютера квалиметрия створюється інформаційно-аналітична система контролю якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції в хлібопекарській промисловості. Така система відноситься до інтелектуальних експертних систем реального часу для управління технологічним комплексом.

Опис

Ключові слова

quality control of raw material, technological complex, технологічний комплекс, контроль якості сировини, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Pankov, D. The information-analytical system of the quality control in the bakery industry / D. Pankov // 8 th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. — 200 p.