Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції.
One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.
Опис
Ключові слова
якість продукції, product quality, факторно-цільовий аналіз, target-factorial analysis, автоматизоване керування, automated control, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Паньков, Д. В. Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції / Д. В. Паньков // Автоматика 2016 : 23 міжнародна конференція з автоматичного управління, 22–23 вересня 2016 р. – Суми : 2016. – С. 214