Формування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керуванні якістю хлібопекарської продукції

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто створення баз знань динамічної експертної системи для управління якістю хлібопекарської продукції, адаптованої до виникнення нештатних ситуацій, визваних високою лабільністю показників якості сировини та перебігом технологічних процесів. Consider creating a dynamic knowledge base of expert system to manage quality bakery products, adapted to the emergence of emergency situations dictated by high lability indicators of quality raw materials and course processes.

Опис

Ключові слова

база знань, knowledge, якість хлібопекарської продукції, quality bakery products, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Паньков, Д. В. Формування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керування якістю хлібопекарської продукції / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Відновлювальна енергетика, новітні автоматизовані електротехнології в біотехнічних системах АПК : ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, 21-22 листопада 2016 р., Київ. – К. : НУБіП України, 2016. – С. 121-123.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced