Особливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукції

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто поняття «якості продукції» як узагальненого комплексного поняття та економічної категорії. Досліджено стандарти Міжнародної організації по стандартизації ISO серії 9000. Визначено основні фактори впливу на формування якості хлібопекарської продукції, а також запропоновано шляхи підвищення ефективності управління якістю за рахунок системного впливу на фактори формування якості хлібопекарської продукції. The article discusses the concept of "product quality" as a generalized concept and comprehensive economic category. Researched standards of the International Organization for Standardization ISO 9000. The main factors influencing the formation of quality bakery products, and suggests ways to improve the quality management system through effects on factors of quality bakery products

Опис

Ключові слова

управління якістю, quality management, петля якості, quality loop, система управління якістю TQM, system of quality management TQM, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Паньков, Д. В. Особливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукції / Дмитро Васильович Паньков, Василь Дмитрович Кишенько // Slovak international scientific journal, Bratislava, Slovakia 2017. – №6. – P. 83-86.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced