Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, структура, стабілізація, майонез, hydrocolloids, structure, stabilization, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced