Управління безпекою в готельно-ресторанному бізнесі
Дата
2017-03
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проаналізовано основні показники оцінювання якості системи управління безпекою працівників готельно-ресторанного бізнесу та запропоновано методику розрахунку тривалості циклу управління та ймовірності його своєчасного завершення при нестандартних ситуаціях, аваріях або аварійних ситуаціях.
The paper analyzes the main indicators of quality evaluation system safety management staff of hotel and restaurant business and the method of calculating the cycle time management and probability of its timely completion with unusual situations, accidents or emergency situations.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, готель, hotel, ресторан, restaurant, безпека, working safety, аварія, accidents
Бібліографічний опис
Володченкова, Н. В. Управління безпекою в готельно-ресторанному бізнесі / Н. В. Володченкова // Іноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська наук-практ. конф., 22–23 березня 2017, м. Київ. – Київ, 2017. - С. 168.