Паштет дієтичний "Гурман"
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
Опис
Ключові слова
паштет, печінка, в’язкопластичні властивості, жирнокислотний склад, амінокислотний склад, рижієва олія, гірчична олія, мікроелементи, консистенція, рецептура, pate, liver, viscoplastic properties, attyacid composition, aminoacid composition, ryzhiyeva oil, mustard oil, minerals, consistency, recipe, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Патент UA 94928 U МПК A23L 1/31 (2006.01) Паштет дієтичний "Гурман" / О. А. Топчій, І. Г. Радзієвська, Є. О. Котляр, Р. М. Миніч, О. В. Пащенко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2014 05660 ; заявл. 26.05.2014 ; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23, 2014 р.