Встановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В ході проведених досліджень було встановлено параметри попереднього волого-теплового оброблення бобових, на прикладі машу, вивчено вплив на кінетику набухання температурного фактора. In the course of the research, the parameters of the previous wet-heat treatment of legumes were established, for example, the masha, the effect on the kinetics of the swelling of the temperature factor was studied.

Опис

Ключові слова

кінетика набухання, бобові, Kinetics of swelling, legumes, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Маєвський, О. С. Встановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторів / О. С. Маєвський, С. В. Матко, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 278.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced