Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору року

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті визначені оптимальні пропорції складових технологічної води що за мікроелементним складом, що задовольняє вимогам нормативних документів для використання спиртів типу "Люкс" і "ВО" при виробництві горілки. In the article the optimum proportions of constituents of technological water are certain that after microelement composition suits normative documents for the use of alcohols of type the "Lux" and "VO" at the production of vodka.

Опис

Ключові слова

якість, quality, лікеро-горілчане виробництво, alcoholic beverages production, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору року / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - Вип. 17. – С. 187-196.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced