Фізико-хімічні показники води для лікеро-горілчаного виробництва
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто залежність мікроелементного складу технологічної води для виробництва горілки, в залежності від складових.
In the article dependence of microelement composition of technological water is considered for the production of vodka, depending on constituents.
Опис
Ключові слова
технологічна вода, complex quantitative assessment, лікеро-горілчане виробництво, alcoholic beverages production, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фізико-хімічні показники води для лікеро-горілчаного виробництва / В. Г. Топольник, Н. В. Урганова, В. О. Ржезак, К. К. Пейков, О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - Вип. 16. – С. 186-192.