Розширення виробництва із листкового тіста

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведене науковцями випікання прісного листкового тіста та взаємозв’язок вологості, теплопровідності готових виробів. A study by scientists baking unleavened pastry and relationship humidity, heat conduction finished products.

Опис

Ключові слова

асортимент, product range, технологія, technology, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Розширення виробництва із листкового тіста / І. В. Дочинець // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22–23 березня. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 99.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced