Розширення виробництва із листкового тіста
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведене науковцями випікання прісного листкового тіста та взаємозв’язок вологості, теплопровідності готових виробів.
A study by scientists baking unleavened pastry and relationship humidity, heat conduction finished products.
Опис
Ключові слова
асортимент, product range, технологія, technology, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дочинець, І. В. Розширення виробництва із листкового тіста / І. В. Дочинець // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22–23 березня. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 99.