Хлібець пшенично-житній – продукт здорового харчування
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянута характеристика житньо-пшеничного хліба та запропоновано хлібець підвищеної харчової цінністі пшенично-житній з зернами насіння соняшника після холодного віджима олії.
The characteristic of rye-wheat bread is considered and a loaf of increased nutritional value of wheat-rye with seeds of sunflower seeds is offered after cold pressing of oil.
Опис
Ключові слова
здорове харчування, healthy eating, хлібець пшенично-житній, wheat-rye bread, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Хлібець пшенично-житній – продукт здорового харчування / О. А. Коваль, І. Г. Шевердін // Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку : тези доповідей VІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 16-17 травня 2016 р. – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 467–470.