Інтелектуальні алгоритми для управління технологічними процесами заморожування овочів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі запропоновано нове рішення задачі підвищення техніко-економічних показників функціонування заморожування овочів шляхом створення автоматизованої системи управління на основі інтелектуальних алгоритмів з урахуванням основних властивостей як складного об’єкта управління. In this paper a new solution of the problem of increasing the technical and economic parameters of the freezing of vegetables is proposed by creating an automated control system based on intelligent algorithms taking into account the main properties as a complex control object.

Опис

Ключові слова

нейронечіткі алгоритми, neuronetchic algorithms, управління, control, заморожені овочі, frozen vegetables, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Місюра, М. Д. Інтелектуальні алгоритми для управління технологічними процесами заморожування овочів / М. Д. Місюра // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 262.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced