Інтелектуальні алгоритми для управління технологічними процесами заморожування овочів
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі запропоновано нове рішення задачі підвищення техніко-економічних показників функціонування заморожування овочів шляхом створення автоматизованої системи управління на основі інтелектуальних алгоритмів з урахуванням основних властивостей як складного об’єкта управління.
In this paper a new solution of the problem of increasing the technical and economic parameters of the freezing of vegetables is proposed by creating an automated control system based on intelligent algorithms taking into account the main properties as a complex control object.
Опис
Ключові слова
нейронечіткі алгоритми, neuronetchic algorithms, управління, control, заморожені овочі, frozen vegetables, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Місюра, М. Д. Інтелектуальні алгоритми для управління технологічними процесами заморожування овочів / М. Д. Місюра // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 262.