Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобових

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень трипсин- та хемотрипсинінгібуючої активності борошна з насіння люпину, сої, гороху та визначення інтенсивності перетравлювання хліба з добавками цих видів борошна в умовах in vitro. The research results of trypsin and hemotrypsininhibitory activity of flour out of lupin seeds, soybeans, peas are presented in the article. The investigation of digestion intensity of bread with the addition of these types of flours has been held in vitro conditions.

Опис

Ключові слова

борошно з насіння люпину, Lupin seed flour, інгібітори ферментів, алкалоїди, пектинові речовини, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, enzyme inhibitors, alkaloids, pectin substances

Бібліографічний опис

Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобових / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. Ф. Доценко, О. В. Головченко // Хранение и переработка зерна. - 2004. -№ 4. - С. 48-50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced