Хліб з підвищеним вмістом рослинного білка (патент на корисну модель № 116563)
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом горохового білка.
Технічним результатом є отримання хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти.
The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and peanut protein isolate.
The technical result is the production of bakery products containing high protein content and have a high degree of absorption due to the increase in the content of the limiting amino acid.
Опис
Ключові слова
хліб, білок, ізолят, горох, амінокислоти, bread, protein, isolate, peas, amino acids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 116563 UA МПК A21D 13/06 (2017.01). Хліб з підвищеним вмістом рослинного білка / Махинько В. М., Черниш Л. М., Грищенко Т. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201612609 ; заявл. 12.12.2016 ; опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10 2017.