Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії.
In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, комплексна кількісна оцінка, вода, горілка, лікеро-горілчане виробництво, якість, complex quantitative assessment, water, vodka, alcoholic beverages production, quality
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва / Кузьмін О. В. // Вісник ДонДУЕТ. Серія : Технічні науки. – 2004. – № 1 (21). – С. 71–75.