Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті проведено аналіз наукових досліджень щодо можливості розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення, а саме для хворих на целіакію. Розглянуто проблематику захворювання, основні принципи дієтотерапії та забезпеченість ринку України безглютеновими продуктами. Проведено аналіз безглютенової сировини та структуроутворювачів для розроблення технології безглютенового хліба. The article gives a detailed analysis of scientific researches concerning possibility of expansion of assortment of bakery products for special purposes, namely for patients with celiac disease. Disease problematic, the basic principles of diet therapy and Ukraine securities market of gluten-free products are considered in the article. The paper also shows the analysis of gluten-free raw materials and builders for the development of manufacturing technologies gluten-free bread.
Description
Citation
Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко, Ю. О. Федоренко // Хранение и переработка зерна. – 2017. – №3(211). - С. 43-48.