Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикату

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.

Опис

Ключові слова

клітковина, cellulose, масляный бисквит, butter cake, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Тельна, Г. С. Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикату / Г. С. Тельна, О. С. Кобец, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 373.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced