Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.
Опис
Ключові слова
житнє борошно, хліб, прискорена технологія, комплексний підкислювач, rye flour, bread, accelerate technology, complex improver, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 112913, МПК (2006.01) A21D 8/02. Комплексний підкислювач "Ефект Плюс»/ Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Семенова А. Б., Сидоренко О. М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 2015 02167; заяв. 12.03.2015; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.