Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів.
The theoretical bases, directions and innovative technologies of processing of secondary raw materials and wastes of food and processing industries of agroindustrial complex in energy carriers, feed, fertilizers, food additives, building materials and other consumer goods are created, which creates preconditions for full use of natural resources.
Опис
Ключові слова
кафедра електропостачання і енергоменеджменту, енергетична безпека, ресурсозберігаючі технології, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали, department of theoretical mechanics and resource-saving technologies, energy security, resource-saving technologies, feed, fertilizers, nutritional supplements, building materials
Бібліографічний опис
Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підруч. для студентів ВНЗ / Ю. Сухенко, О. Серьогін, В. Сухенко, Н. Рябоконь. – Київ : ЦП "КОМПРИНТ", 2016. – 338 с.