Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено нову методику дослідження консистенції харчових дисперсних систем, в основі якої лежить гравітаційна пенетрація. Розглянуто проколювання продукту, коли індентор має форму голки. Отримано нові математичні моделі руху індентора, аналіз і оптимізація яких проведені з використанням методів символьної комп’ютерної математики. Достовірність теоретичних досліджень підтверджено експериментально. An new method of research consistency of food dispersed systems, based on the gravitational Penetration. We consider the puncturing of the product, when the indenter has the form of needles. Try a new mathematical model of motion indenter, analysis and optimization are performed using the methods of symbolic computer mathematics. The adequacy of theoretical studies confirmed experimentally.

Опис

Ключові слова

пенетрація, penetration, консистенція, моделювання структурно-механічних властивостей, харчові дисперсні системи, consistency, modeling of structural and mechanical properties, food dispersed systems, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Харчова промисловість, 2007. - № 5. - С. 16-23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced