Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМО

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведені експериментальні дані по визначенню вмісту генно- модифікованих організмів у зразках зерна. Для дослідження було відібрано зразки зерна пшениці врожаю 2017 р. різних регіонів вирощування. Обрані чотири зразки пшениці відносилися до 2-го класу, а як контрольний зразок – пшениця 3-го класу. За показниками якості всі зразки відповідали вимогам для 2-го та 3-го класи відповідно, що підтверджується відсутністю у них вмісту генно-модифікованих організмів.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, зерно, grain, безпека, safety, генно-модифіковані організми (ГМО), genetically modified organisms (GM)

Бібліографічний опис

Лабжинська, М. Ю. Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМО / М. Ю. Лабжинська, Н. В. Володченкова // Якість і безпека харчових продуктів : зб. мат. ІІІ Міжнародної наук.-практич. конф., 16-17 листопада 2017 р., м. Київ. − Київ : НУХТ, 2017. – С. 350-351.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced