Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використання екстракту Stevia rebaudiana Bertoni для заміни цукру у складі кисломолочних продуктів. Як екстрагент було використано дистильовану воду та свіжу молочну сироватку. Визначено раціональні умови для отримання екстракту стевії з вищезазначеними екстрагентами.
The use of Stevia rebaudiana Bertoni extract for the replacement of sugar in the composition of dairy products is proposed. Аs extragens used distilled water and fresh milk whey. The rational conditions for obtaining the extract of stevia with the abovementioned extragens are determined.
Опис
Ключові слова
стевія, стевіозид, екстракт, stevia, stevioside, extract, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії / Н. М. Ющенко, Т. О. Белемець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. – 2015. – №2(22). – С. 214–222.