Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Удосконалення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів із збереженням традиційних способів виробництва та одночасним розширенням асортименту за рахунок введення складової рослинного походження.
Perfection of technology of thermally processed curd semi-finished products with preservation of traditional methods of production and simultaneous expansion of assortment at the expense of introduction of a component of a phytogenesis.
Опис
Ключові слова
якісні показники, клітковина, напівфабрикати, qualitative indicators, fiber, semi-finished products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Овсієнко, К. В. Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів / Д. О. Скітьова, А. В. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 355.