Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

When preparing ingredients for bread baking cooking books say that beating eggs up improves quality of bread. The basis of this fact is given in this paper

Опис

Ключові слова

bread, modeling, foaming, хліб, моделювання, піноутворення, хлеб, моделирование, пенообразавание, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Borodin, V. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker / V. Borodin, G. Tsygankova // Ukrainian Journal of Food Science. - V. 4, № 2. – 2016. - Р. 309-315.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced