Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

When preparing ingredients for bread baking cooking books say that beating eggs up improves quality of bread. The basis of this fact is given in this paper

Опис

Ключові слова

bread, modeling, foaming, хліб, моделювання, піноутворення, хлеб, моделирование, пенообразавание, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Borodin, V. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker / V. Borodin, G. Tsygankova // Ukrainian Journal of Food Science. - V. 4, № 2. – 2016. - Р. 309-315.

Зібрання