Продуктивність праці персоналу на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Однією з головних та найважливіших загальногосподарських та галузевих функцій в умовах вітчизняних ринкових реалій є раціональне викорис¬тання трудових ресурсів на всіх рівнях національної економіки, що сприяти¬ме виготовленню конкурентоспроможної продукції, поліпшенню економічної діяльності і зростанню прибутків працівників. Реалізація цих завдань є не-можливим без підвищення продуктивності та ефективності праці працівників. One of the main and most important general economic and branch functions in the conditions of domestic market realities is the rational use of labor resources at all levels of the national economy, which contributes to the production of competitive products, improvement of economic activity and increase of profits of employees. The realization of these tasks is impossible without increasing the productivity and efficiency of workers' work.

Опис

Ключові слова

підприємство, продуктивність праці, персонал, промисловість, enterprise, labor productivity, personnel, industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Ференець, Ж. М. Продуктивність праці персоналу на підприємствах харчової промисловості / Ж. М. Фернець, Ю. Л. Труш // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2017 р., м. Київ : Тези доповідей. — К. : НУХТ, 2017. – С. 241.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced