Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.

Опис

Ключові слова

сушіння, моделювання процесу, гриби, сушка, моделирование процесса, грибы, drying, process simulation, mushrooms, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Роман, Т. Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 263.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced