Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведені аналітичні дослідження технології «CapCold» та устаткування для її виконання для середньої та великої продуктивності. Analytical studies of CapCold technology and equipment for its implementation for medium and high productivity have been carried out.

Description

Citation

Калініченко, Т. П. Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства / Т. П. Калініченко, О. А. Коваль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 180-182.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By