Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Проведені аналітичні дослідження технології «CapCold» та устаткування для її виконання для середньої та великої продуктивності.
Analytical studies of CapCold technology and equipment for its implementation for medium and high productivity have been carried out.
Description
Citation
Калініченко, Т. П. Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства / Т. П. Калініченко, О. А. Коваль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 180-182.