Оладки на основі гречаного борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оладки, гречане борошно, екстракт стевії, pancakes, buckwheat flour, stevia extract, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 119358, МПК A21D 13/44 (2017.01) Оладки на основі гречаного борошна / Дітріх І. В, Короткова О. О., Гетьман О. Ю.; заявник – Національний університет харчових технологій). - № u 2017 02774 ; заяв. 23.03.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18.

Зібрання