Оладки на основі гречаного борошна
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оладки, гречане борошно, екстракт стевії, pancakes, buckwheat flour, stevia extract, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 119358, МПК A21D 13/44 (2017.01) Оладки на основі гречаного борошна / Дітріх І. В, Короткова О. О., Гетьман О. Ю.; заявник – Національний університет харчових технологій). - № u 2017 02774 ; заяв. 23.03.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18.