М'ясний паштет з рослинними добавками
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонований м'ясний паштет з рослинними добавками передбачає використання грибної сировини,що дозволяє отримати продукт з оптимальними органолептичними показниками. Технічний результат полягає в отриманні м'ясного паштету з рослинними добавками з високими ехнологічними, структурно-механічними характеристиками. The proposed meat paste with herbal supplements provides use of mushroom raw material, which allows obtaining the product with the optimal organoleptic parameters. The technical result is to get meat paste with plant additives with high technological, structural and mechanical characteristics.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, паштет, фарш курячий, печінка, pate, chicken duck, liver
Бібліографічний опис
Патент 119550 UA, МПК A23L 13/60 (2016.01) М'ясний паштет з рослинними добавками / Пешук Л.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Калачікова А.М. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703997 ; заявл. 24.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.