Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.

Description

Citation

Дітріх, І. В. Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 280.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By