Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.
Description
Citation
Дітріх, І. В. Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 280.