Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.

Опис

Ключові слова

капуста кале, лазанья, функціональний інгредієнт, cabbage fennel, lasagna, functional ingredient, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 280.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced