Функціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосування
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведена доцільність використання дягелю лікарського для розробки рецептур нових видів страв ресторанної продукції функціонального призначення.
It is proved expediency of use of diagel for development of formulations of new kinds of dishes of restaurant production of functional purpose.
Опис
Ключові слова
дягель лікарський, страви ресторанної продукції, функціональний інгредієнт, dagal medical, dishes of restaurant products, functional ingredient, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Функціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосування / І. В. Дітріх, Ю. Л. Турковська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 46.