Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена рецептура «Тефтелі рибні з обліпихою» з використанням плодів обліпихи як природного функціонального інгредієнту.
The formulation "Fish flies with sea buckthorn" is developed with the use of the fruits of sea buckthorn as a natural functional ingredient.
Опис
Ключові слова
плоди обліпихи, тефтелі рибні, функціональний інгредієнт, the fruits of sea buckthorn, fattening fish, functional ingredient, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв / І. В. Дітріх, О. А. Кучерява // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 55.