Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена рецептура «Тефтелі рибні з обліпихою» з використанням плодів обліпихи як природного функціонального інгредієнту. The formulation "Fish flies with sea buckthorn" is developed with the use of the fruits of sea buckthorn as a natural functional ingredient.

Опис

Ключові слова

плоди обліпихи, тефтелі рибні, функціональний інгредієнт, the fruits of sea buckthorn, fattening fish, functional ingredient, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв / І. В. Дітріх, О. А. Кучерява // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced