Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.
Description
Citation
Дітріх, І. В. Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту / І. В. Дітріх, А. Ю. Молокова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 39.