Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.

Description

Citation

Дітріх, І. В. Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту / І. В. Дітріх, А. Ю. Молокова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 39.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By