Захист підприємств харчової промисловості від біологічного зараження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збудники інфекційних хвороб можуть поширюватися, збільшуючи зону зараження, людьми, комахами, особливо кровососними, тваринами, гризунами, птахами. Ліквідація осередку біологічного ураження на харчових підприємствах проводиться за рішенням начальника цивільного захисту. The causative agents of infectious diseases can spread, increasing the zone of infection, by people, insects especially bloodsucking, animals, rodents, birds. Liquidation of center of biological infection on food enterprises conducted after the decision of chief of civil defence.

Опис

Бібліографічний опис

Слободян, Л. П. Захист підприємств харчової промисловості від біологічного зараження / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю з дня народження видатного вченого-технолога, доктора сільськогосподарських наук, проф. Євгенія Івановича Адміна, 30-31 жовтня 2014 р., м. Біла Церква. –К. : БНАУ, 2014, - С. 115-116.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в