Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наукову роботу проведено у декілька послідовних етапів, відповідно до яких на основі аналізу фізико-хімічних властивостей натуральних гідроколоїдів та пінних характеристик модельних систем обрано найбільш технологічно ефективні стабілізуючі композиції для розробки нових видів молочних коктейлів.
Scientific work carried out in several successive stages, whereby by analyzing the physical and chemical properties of natural hydrocolloids and foam characteristics of model systems chosen the most technologically effective stabilizing composition to develop new types of milkshakes.
Опис
Ключові слова
молочні коктейлі, milkshakes, стабілізаційна система, stabilization system, пінні характеристики, foam characteristics, індекс розчинності, solubility index, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів / Т. Осьмак, М. Федонюк // Наукові праці НУХТ. – 2017. – Том 23. – №3. – С. 211-216.