Інноваційна технологія пюреподібних перших страв
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату.
The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.
Опис
Бібліографічний опис
Пушка, О. С. Інноваційна технологія пюреподібних перших страв / В.С. Василенко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : IX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю, 30 вересня -2 жовтня 2016 р. : тези доп. – Одеса : ОНАХТ, 2016. - С. 107.